ARY Traducciones, S.L.


Ga naar inhoud

Hoofdmenu:


14 Jaar

Het verhaal van ARY

REEDS 14 JAAR TOT UW DIENST!

Waarom vinden we bij ARY dat we u een persoonlijke en verschillende dienst aanbieden dan andere ondernemingen?

PVoor ARY Traducciones/Translations S.L. is de tevredenheid van onze klanten onze voornaamste doelstelling als professionele vertalers.
We beperken ons niet tot vertalen, maar we adviseren onze klanten tevens over de nodige stappen die ze moeten volgen voor hun documentatie.
Velen hebben een vertaling van hun documenten nodig en moeten zich redden in verschillende administraties zonder op de hoogte te zijn van de "BUREAUCRATISCHE ROMPSLOMP" , de wetgeving, zeker als ze uit een ander land komen. Ze krijgen weinig informatie, die soms zichzelf tegenspreekt, en ze weten niet hoe ze hun probleem doeltreffend kunnen oplossen, vooral wanneer het gaat om beëdigde (officiële) vertalingen.
Bij ARY proberen we steeds onze klanten te helpen, door hen te adviseren en op hun aanvraag advies en de diensten van advocaten, notarissen, enz. te zoeken. Hiertoe voeren wij de nodige gesprekken, zoeken we de nodige informatie en tolken we zelfs voor u om alle problemen van de baan te helpen.
Of het nu gaat om een formaliteit op het stadhuis, een uitschrijving bij uw telefoonmaatschappij, of eender welke andere (administratieve) stap die u moet ondernemen en de taal niet beheerst om zich duidelijk te maken of een formulier te begrijpen en in te vullen, wij helpen u met veel plezier verder.
Voor ons is het niet voldoende een klant slechts één maal te helpen en ons te beperken tot de vertaling van het document dat hij of zij nodig heeft. We willen dat u elke keer dat u ons nodig heeft, aan ons denkt en op onze diensten blijft vertrouwen.
Onze klanten zijn altijd al ons beste visitekaartje geweest en we stellen het op prijs dat u ons aanbeveelt, dat u ons bij onze voornaam kent en ons zo uw vertrouwen en genegenheid toont.


Bedankt voor uw aanhoudende vertrouwen in ons.


Jenni Hymoff                 Ana Rial

Hoofd vertaling             Administratie

Cumplimos y lo Celebramos

Ana y Jenni

Welkom | Klanten | Het verhaal van ARY | Prijsopgaven | Contact | Enlaces | Aviso Legal | Site Map


Submenu


© 2009 ARY Traducciones / Translations, s.l. |       ary@arytraducciones.com

Terug naar inhoud | Terug naar hoofdmenu