ARY Traducciones, S.L.


Gå til indhold

Hovedmenu:


Prisoverslag

Vi udarbejder prisoverslag uden forbindende,
og prisen beregnes pr. oversat ord.

Hvordan udarbejder vi vore prisoverslag?

SPrisen beregnes på basis af målteksten, dvs. den oversatte tekst. Der er dog en minimumspris for enhver oversættelse.

Der vil altid være en forskel mellem det antal ord, originalteksten har, og det antal ord, den endelige oversættelse har.

Hos ARY beregner vi antallet af ord i den originale tekst, (dvs. den tekst, De afleverer hos os med henblik på at få den oversat), og der udarbejdes et prisoverslag på basis af det anslåede antal ord. Når oversættelsen er færdig, udregnes det nøjagtige antal ord i målteksten (dvs. den oversættelse, De har bedt om), og der laves en faktura, som inkluderer IGIC (den kanariske moms).

Har De ikke tid eller lyst til at tage vejen forbi vort kontor, kan De alligevel få Deres opgaver udført.


Hvis De har lyst til at besøge os på vort kontor, er De mere end velkommen. Men personligt fremmøde er absolut ingen betingelse. Uanset hvor De befinder Dem, kan De få Deres opgaver sat i arbejde og udført. F.eks. kan De

Ringe til os eller faxe os:

De kan ringe til os og forklare, hvad det er, De har behov for og derefter sende dokumentet til os pr. fax. Angiver De et faxnummer, skal vi sende et uforbindende prisoverslag tilbage til dette nummer.
Når De har akcepteret prisoverslaget, må De underskrive det og returnere det til os, gerne pr. fax, sammen med kvitteringen for indbetalingen af 50% af det beløb, prisoverslaget lød på. Når oversættelsen er færdig, udarbejdes en faktura på basis af det nøjagtige antal oversatte ord, og når oversættelsen udleveres til Dem, betales de resterende 50% af beløbet


Tel/Fax: +34 928 150 299

Pr. E-post:

De kan sende os dokumenterne pr. E-post, helst som en Word-fil i programmet Microsoft Office i og med, at vi med dette program kan tælle de ord, som originalen indeholder og dermed udarbejde et mere nøjagtigt prisoverslag.
Hvis ikke De har dette program, kan De skanne dokumenterne og sende os dem i et andet filformat.
Efter De har akcepteret prisoverslaget, er fremgangsmåden ang. betaling den samme som i ovennævnte afsnit. De vil da få tilsendt kontonummer og kan så enten foretage en bankoverførsel eller indbetale beløbet direkte på vor konto.

Pr. budtjeneste:

Efter at en fælles aftale om opgaven er indgået, kan De sende os dokumenterne med budtjeneste, og vi kan returnere dem på samme vis, om De skulle ønske det.
Denne måde at fremsende dokumenter på vælges ofte, når det drejer sig om statsautoriserede oversættelser, eftersom originaldokumenterne eller attesterede kopier af samme som regel skal vedlægges den statsautoriserede oversættelse.
Alle originaldokumenter samt oversættelsen af disse bliver stemplet og underskrevet af den statsautoriserede oversætter, som dermed bekræfter, at oversættelsen er pålidelig og retsgyldig.
måde at fremsende dokumenter på vælges ofte, når det drejer sig om statsautoriserede oversættelser, eftersom originaldokumenterne eller attesterede kopier af samme som regel skal vedlægges den statsautoriserede oversættelse.

Udgifterne til budtjeneste står kunden for.

*En
“STATSAUTORISERET”, “OFICIEL”, “LEGALISERET”

oversættelse er forskellige ord for den samme ting.
Det er oversættelser, som er blevet stemplet og underskrevet af en officiel certificeret translatør, som er anerkendt af
Det Spanske Udenrigsministerium

Hvis De ønsker yderligere oplysninger eller prisoverslag, send os venligst en E-post på:

SPANSK, ENGELSK eller TYSK.

Velkommen | Vor kundekreds | Hvordan det startede | Prisoverslag | Kontackt os | Enlaces | Aviso Legal | Web-oversigt


© 2009 ARY Traducciones / Translations, s.l. |       ary@arytraducciones.com

Tilbage til indholdet | Tilbage til hovedmenuen